Voer uw e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website: 

Voor vragen en meer informatie over Hightech Banen
Marjolein Vissers
T +31 24 3505544
sales@verwijder-dit.techwatch.nl

 

Over Techwatch

Techwatch bv richt zich als uitgever en organisator van evenementen en trainingen op hoogopgeleide professionals en beslissers in de hightech industrie. De grote kracht van de organisatie zit hem in de geboden sterke wisselwerking tussen de kernactiviteiten bladen, internetsites en evenementen.

Bits&Chips

Bits&Chips is het leidinggevende Nederlandstalige nieuws- en opiniemagazine voor de hightechindustrie in België en Nederland. Bits&Chips verschijnt 10x per jaar. De focus van het blad ligt op nieuws en trends in embedded systemen, elektronica, mechatronica en halfgeleiders. De invloed van technologie staat centraal in de berichtgeving.
www.bits-chips.nl

Mechatronica&Machinebouw

Mechatronica&Machinebouw is het leidinggevende vakblad voor de high-end machine- en systeembouw in Nederland en België. De verspreiding is ruim 10 duizend exemplaren. Mechatronica&Machinebouw bedient alle markten waar systeemontwikkeling cruciaal is om de concurrentie voor te blijven. Voorbeelden zijn de machinebouwmarkt voor halfgeleiders en zonnecellen, de verpakkings- en productie-industrie, de printindustrie, de offshore en de scheepsbouw.

Mechatronica&Machinebouw informeert daarbij over trends en ontwikkelingen in alle belangrijke basistechnieken en technologie, zoals precisietechnologie, materiaalkunde, ontwerptechnologie, systeemintegratie, industriële automatisering, vision, robotica en elektrische en mechanische motion en aandrijftechnologie. www.mechatronicamachinebouw.nl

Events

Techwatch organiseert verschillende grote jaarlijks terugkerende events zoals Bits&Chips Smart Systems (voorheen de Bits&Chips Hardware Conference en Bits&Chips Embedded Systems) en High-Tech Systems (voorheen Hightech Mechatronica). Daarnaast zijn er kleinere themadagen over uiteenlopende gebieden voor de hightech industrie.


The High Tech Institute

The High Tech Institute (HTI) organiseert trainingen en opleidingen, speciaal gericht op hoogopgeleide professionals in de hightech industrie. Op de website vindt u een uitgebreid overzicht. Vaak zijn deze trainingen ook voor u op maat te verzorgen. HTI focust op de ontwikkeling van zowel technische vaardigheden als leiderschap en soft skills.
www.hightechinstitute.nl