Voer uw e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website: 

Voor vragen en meer informatie over Hightech Banen
Marjolein Vissers
T +31 24 3505544
sales@verwijder-dit.techwatch.nl

 

Stappenplan

1.     Bedrijfsaccount

2.     Vacatures

3.     Sollicitaties bekijken

4.     Extra's

 

Dit document is gemaakt om u te helpen bij het gebruik van Hightech Banen. Hieronder is per onderdeel van Hightech Banen een stappenplan uitgeschreven.

 


Bedrijfsaccount

Om Hightech Banen te gebruiken dient u een bedrijfsaccount aan te maken. Indien u nog geen bedrijfsaccount hebt voor onze websites, kunt u deze aanmaken via het kopje ‘Bedrijfsaccount’ onder het menu ‘VOOR WERKGEVERS’. Kies hier voor de link ‘bedrijfsaanmelding’.Na het invullen van uw gegevens klikt up ‘Maak account’. Uw account wordt nu aangemaakt.

U krijgt vervolgens een e-mail toegestuurd met een link om uw bedrijfsaccount te bevestigen.

U kunt nu inloggen.

 

Bedrijfsprofiel

De gegevens die u hebt ingevuld bij het aanmaken van de bedrijfsaccount vormen uw bedrijfsprofiel. Via ‘bewerk’ kunt u gegevens wijzigen of toevoegen.

Ook kunt u hier uw e-mailadres/inlognaam aanpassen.

 

Bedrijfspresentatie
Bedrijfspresentaties worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Als u zich inschrijft als standhouder, zal uw presentatie in de toekomst op de pagina voor het betreffende event verschijnen. Als u vacatures plaatst via Hightech Banen, kunnen bezoekers via deze presentatie meer inzicht krijgen in uw bedrijf. Delen van deze presentatie, zoals het logo, worden verwerkt in de vormgeving van vacatures.

Let op: Uw vacatures worden pas zichtbaar als u uw bedrijfspresentatie hebt aangemaakt.

 

Klik op ‘toevoegen’ om uw bedrijfspresentatie aan te maken.

Als eerste kunt u uw logo toevoegen. De toegestane formaten zijn Gif en JPeg. De afmetingen dienen 150x150 pixels te zijn (als u een afbeelding met afwijkende afmetingen uploadt, wordt deze automatisch geschaald).

De overige velden zijn optioneel. De contactpersoon die u invult, wordt gebruikt bij het aanmaken van vacatures. Als u dit leeglaat, kan er bij het aanmaken gevraagd worden om een contactpersoon.

 


Vacatures

Vacatureruimte aanvragen

Als u gebruik wil maken van Hightech Banen, dient u over een bedrijfsaccount te beschikken (linkje naar boven).

 

U kunt op Hightech Banen vacatureruimte reserveren voor een bepaalde looptijd. Gedurende deze tijd kunt u de vacatures in deze ruimte zo vaak wisselen of wijzigen als u wilt. De tarieven vindt u hier.

 

Om ruimte aan te vragen, klikt u op de link ‘Vacatureruimte aanvragen’ in uw accountoverzicht.

Let op: Bij een aanvraag van meer dan twee vacatures stuurt Techwatch altijd eerst een offerte op, die ondertekend teruggestuurd dient te worden worden voordat de vacatureruimte actief wordt.

Geef op het formulier bij ‘ingangsdatum’ aan vanaf wanneer u de vacatureruimte wilt laten ingaan.

Vul bij ‘aantal vacatureruimtes’ in hoeveel vacatures u tegelijk wilt plaatsen.

Bij ‘looptijd’ vult u in hoeveel weken u gebruik wilt maken van de vacatureruimte(s).

 

U kunt op dit formulier tevens aanvinken of u topvacatureruimte(s) wilt hebben. Als u een topruimte kiest, staat uw vacature altijd boven aan onder het kopje ‘Topbanen’. Bekijk hier de tarieven.

 

Als u alles heeft ingevuld, kunt uw vacatureruimte(s) aanvragen door op ‘verzenden’ te klikken. U krijgt dan een bericht dat de behandeling in aanvraag is. Techwatch zal bij meer dan twee vacatures een offerte sturen. Als deze ondertekend is terugontvangen, wordt uw aanvraag geactiveerd. Hier krijgt u bericht van.

 

Vacature(s) plaatsen

Let op: u kunt pas vacature(s) plaatsen als u uw bedrijfspresentatie heeft aangemaakt.

 

Het plaatsen van een vacature bestaat uit twee stappen. Eerst moet u een vacature aanmaken en vervolgens moet u deze toekennen aan een van de ruimtes die u beschikbaar hebt. Op deze manier kunt u meerdere vacatures ‘op de achtergrond’ beheren dan waarvoor u ruimte hebt en kunt u de vacatures alvast aanmaken terwijl u aanvraag voor vacatureruimte nog in behandeling is.

 

Om uw vacature(s) te plaatsen gaat u naar ‘bedrijfsaccount’ u komt hier door in de menubalk naar ‘MIJN ACCOUNT’ te gaan. Hier treft u een overzicht van uw reeds gemaakte vacatures en uw gereserveerde vacatureruimtes aan.

U kunt nu uw vacature gaan aanmaken. De vacaturetitel en samenvatting worden getoond in het overzicht en de zoekresultaten, deze moeten dus kort en krachtig de vacature samenvatten. De beschrijving kunt u dieper ingaan op de vacature.

 

Als u tekst wilt kopiëren vanuit een teksverwerker, is het handig om deze eerst naar notepad/kladblok te kopiëren en vanuit daar in Hightech Banen. Dit om te voorkomen dat er verborgen opmaak meekomt vanuit uw tekstverwerker.

Let op: als u een vacature hebt aangemaakt, is deze nog niet zichtbaar. Dat gebeurt pas op het moment dat u deze in vacatureruimte plaatst. Dat kan via de link ‘activeer’ onder de vacature in uw accountoverzicht.

Vink het hokje bij ´Contact via Internet´ aan als u wilt dat sollicitanten hun bericht en cv bij u kunnen achterlaten via Hightech Banen. Zowel de accounthouder van het bedrijfsaccount op Hightech Banen, als de contactpersoon aangegeven bij de vacature krijgt een e-mail zodra iemand op uw vacature heeft gereageerd. U kunt dan, door in te loggen in het bedrijfsaccount, zien wie er heeft gereageerd op uw vacature.Indien uw voorkeur uitgaat naar direct contact dan laat u dit hokje leeg. Sollicitanten richten dan rechtstreeks hun sollicitatie aan u zonder tussenkomst van Hightech Banen.

 

Sollicitaties bekijken

Heeft u bij uw vacature aangegeven dat u ´Contact via Internet´ wenst? Dan krijgt u bericht zodra een sollicitant reageert op uw vacature. Zowel de accounthouder van het bedrijfsaccount op Hightech Banen, als de contactpersoon aangegeven bij de vacature krijgt een e-mail wanneer iemand op uw vacature heeft gereageerd. U kunt dan, door in te loggen in het bedrijfsaccount, zien wie er heeft gereageerd op uw vacature. Onder de vacature kunt u de reactie bekijken.  


Extra's

U kunt er voor kiezen om uw vacature(s) extra onder de aandacht te brengen door een van de volgende extra´s:

Vermelding in vacatureladder Bits&Chips of Mechatronica&Machinebouw. 
Topbaan (een van maximaal 3 vermeldingen bovenaan website en vacatureladder)

Vacature uitgelicht: 1/3 pagina extra promotie in Bits&Chips of Mechatronica&Machinebouw, naast de vacatureladder.

Wilt u meer informatie over de extra´s neem dan contact op via sales@verwijder-dit.techwatch.nl of via +31 24 3505544.